0735.528.402                                                                                  RO | EN
Med Clean ofera servicii profesionale de curatenie in Cluj, fiind specializata atat in curatenie la domicilu, curatenie birouri, curatenie menaj, curatenie dupa constructor cat si curatenie scara blocului, spalat covoare sau curatare mocheta si chiar curatare tapiterii, folosind solutii profesionale de curatenie de cea mai buna calitate.

MedClean iti recomanda: Curatenia de Craciun !

 Med Clean stie ca de Craciun va doriti mai mult timp cu cei dragi in comfortul casei dvs. De aceea va propunem sa lasati in seama profesionistilor curatenia generala de Craciun, curatarea covoarelor, mochetelor sau a tapiteriilor dvs. si sa pastrati energia, buna dispozitie si timpul pentru sarbatorile de iarna.            

 

Servicii de curatenie oferite:

- curatenie de intretinere birouri, spatii comerciale      

- curatenie generala cabinete medicale, scoli
- curatenie dupa constructor

- curatare covoare, mochete, tapiterii utilizand echipamente si solurii profesionale
- curatenie in scara blocului


    Va invitam sa aflati mai multe detalii despre serviciile profesionale de curatenie Med Clean si sa ne contactati pentru a va crea un program de curatenie profesionala adaptat perfect cerintelor dvs.

| Cine ne recomanda? |

 
 

Curatenie dupa constructor / renovare:

   Constructia sau renovarea imobilului este finalizata si ultimul lucru care lipseste este curatenia profesionala. Med Clean te ajuta sa it indeplinesti dorinta unui camin ideal... | mai multe |